Mantrans BV

Toonaangevend. Normbepalend. Dat zijn reacties die wij regelmatig horen op onze dienstverlening. Met ruim 25 jaar ervaring durven wij dan ook te stellen dat onze vooruitstrevendheid werkt voor onze klanten! Onze proactieve houding als het gaat om investeren in ons geavanceerde wagenpark, ict en niet te vergeten onze medewerkers, werkt direct door naar onze klanten.
Per 1 januari 2011 bestaat ons geavanceerde wagenpark uit 26 vrachtwagens, waarvan het grootste deel multifunctioneel in te zetten is. Daardoor zijn wij niet alleen gespecialiseerd in opfok-, kalkoenen- en (slacht-) pluimveetransport, maar verzorgen we ook mesttransport en stukgoedtransport.
Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Duurzame materialen, schone motoren, het zijn speerpunten in onze bedrijfsvoering. 80% van onze voertuigen is voorzien van de schoonste motoren die op dit moment te koop zijn.
  
Diervriendelijkheid staat voorop in ons pluimveetransport. En we lopen voorop als het gaat om hygiene-eisen. Alle door ons genomen maatregelen zorgen ervoor dat we 100% garant kunnen staan voor schoon en veilig transport van het pluimvee.
Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, ervaren en gekwalificeerd. Dit zorgt er voor dat hun kennis altijd up to date is. Zij willen graag meedenken met onze klanten en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Zij zorgen ervoor het transport goed verloopt.

Met Mantrans BV kiest u voor

·         Een degelijke en betrouwbare zakenpartner
·         Ruim 25 jaar ervaring
·         Gespecialiseerd transport
·         Efficiënt transport
·         Adviezen op maat
·         Uitstekende service

Wilt u onze uitstekende service ook ervaren? Neemt u dan contact met ons op.