Contact

Onze transportdiensten

Transport op maat

Bij Mantrans profiteert u van transport op maat. Wij ontzorgen u van A tot Z bij het transport van (slacht)pluimvee, opfokhennen en kalkoenen in Nederland en door heel Europa. Pluimveetransport is onze specialiteit maar doordat ons geavanceerde wagenpark zeer multifunctioneel in te zetten is, verzorgen wij ook uw op maat.

Ontdek onze expertises

Pluimveetransport

Pluimveetransport

Het verzorgen van diervriendelijk pluimveetransport is onze expertise. Afhankelijk van de afstand, het aantal stuks en het gewicht van het pluimvee verzorgen wij het transport op maat. Samen bepalen we het meest geschikte transport van opfokker naar mester en van mester naar slachterij.
Meer info
Kalkoentransport

Kalkoentransport

Als specialist in pluimveetransport verzorgen wij bij Mantrans al decennialang kalkoentransport op maat. Op basis van die ruime kennis en ervaring hebben wij speciale containers ontwikkeld waarbij de kalkoenen met behulp van loaders in de stal geladen, en dus niet opgejaagd hoeven, worden.
Meer info
Chartertransport

Chartertransport

Mantrans is óók partner voor chartertransport binnen Nederland en in Europa. Zo zijn wij onderweg met vlees naar de Europese versmarkten, rijden we met biggen naar het buitenland, maar zie je ons ook dagelijks beton lossen op de Nederlandse bouwplaatsen. Met trailer van de klant of onze eigen trailers, net zo flexibel.
Meer info
Pluimvee laden

Pluimvee laden

Waar pluimvee getransporteerd word, word ook pluimvee geladen. Al meer dan 10 jaar verzorgt Mantrans dit ook voor zijn klanten. Met verschillende knikladers worden dagelijks allerlei soorten pluimvee geladen. Of het nu een lage stal is of een stal met dubbele verdiepingen, Mantrans komt overal bij.
Meer info
Mestschuiven / laden

Mestschuiven / laden

Als het pluimvee bij de boer is opgehaald, blijft de mest over. Afhankelijk van de behoefte van de klant, schuiven onze knikladers de mest aan & laden het in mestbakken of walking floors. Snel & efficiënt zodat de schoonmaakploeg beginnen kan met de stal reinigen. Of het nu gaat om opfok, moederdieren, vleeskuiken of kalkoenenstallen er is overal een oplossing voor.
Meer info
  • Wagenpark

  • Dierenwelzijn

  • Duurzaamheid

  • Transport is mensenwerk

    Onze ervaren chauffeurs zijn goed opgeleid, gekwalificeerd en gecertificeerd. Onderdeel van de typische Mantrans bedrijfscultuur is dat onze medewerkers altijd proactief met klanten meedenken en uw wensen niet alleen respecteren maar ook nastreven. Ontzorgen noemen we dit, en dat doen we graag. Niet voor niets zijn veel van onze medewerkers al jaren bij ons in dienst. En daar zijn wij trots op!

    Kennismaken en samenwerken

    Geïnteresseerd in een betrouwbare partner voor het ontzorgen van uw transport? Laten we dan eens kennismaken! Neem contact op voor meer informatie over Mantrans in het algemeen, onze expertises in het bijzonder of vraag direct een offerte aan om toekomstbestendig samen te werken