Contact

Pluimveetransport

Uw pluimvee, onze expertise

Het verzorgen van diervriendelijk pluimveetransport is onze expertise. Van kuiken tot duif, van eend tot kalkoen; Mantrans vervoert het. Afhankelijk van de afstand, het aantal stuks en het gewicht van het pluimvee verzorgen wij het transport op maat. Samen bepalen we het meest geschikte transport. Of het nu gaat om een enkele rit of om grote jaarlijkse volumes. Neem nu contact op om pluimveetransport in Nederland of door heel Europa aan te vragen en op maat te bespreken.

Pluimvee laden

Slachtpluimvee wordt altijd in onze zelf ontwikkelde containers geladen, terwijl het laden van moederdieren vaak met behulp van kratten gebeurt. De kniklader is uitgerust met blauwe lampen zodat het tijdens het laden donker kan blijven in de stal. En omdat wij beschikken over pallets die speciaal voor het kratten laden gemaakt zijn kunnen deze de stal ingereden worden en hoeven de dieren niet uitgelopen/opgejaagd te worden.

Comfortabel pluimveetransport

Bij pluimveetransport van Mantrans staat het welzijn van de dieren centraal. Zo hebben we zelf containers ontwikkeld waarin niet alleen naar dierenwelzijn is gekeken maar ook laadgemak & makkelijk te reinigen. Mocht het gewenst zijn, sluiten we een drinkinstallatie aan zodat het pluimvee onderweg niks te kort komt. Vanzelfsprekend zijn onze ladingen voorzien van alle vergunningen en eisen om pluimvee gedurende de rit in optimaal comfort te mogen vervoeren.

Met Mantrans profiteert u van…

Ruim 40 jaar ervaring
Transportadvies op maat
Persoonlijke service
Proactieve chauffeurs
Diervriendelijk transport
Efficiency door innovatie

Ontzorgen van pluimveetransport is mensenwerk

De ervaren en gecertificeerde chauffeurs denken altijd proactief mee en streven een gestroomlijnd vervoer na. Uiteraard volgt u met Track & Trace het transport van uw ladingen in onze wagens op de poot. Bij Mantrans profiteert u kortom van meer dan transport van A naar B. Onze medewerkers ontzorgen namelijk van A tot Z bij het transport van uw pluimvee én garanderen dat dit veilig, efficiënt en diervriendelijk gebeurt.

Klaar voor pluimveetransport?

Ook profiteren van een betrouwbare partner voor uw pluimveetransport? Onze medewerkers en chauffeurs staan (en zitten) voor u klaar! Neem dus nu contact op en vraag een offerte aan.

Ontdek ook onze andere expertises

Kalkoentransport

Kalkoentransport

Meer info
Pluimvee laden

Pluimvee laden

Meer info
Chartertransport

Chartertransport

Meer info
Mestschuiven / Laden

Mestschuiven / Laden

Meer info