Contact

Chartertransport

Chartervervoer

Bij Mantrans vervoeren wij alles en zijn dus óók uw betrouwbare partner voor chartervrachten binnen Nederland en door heel Europa. Zo zijn wij onderweg met vlees naar de Europese versmarkten, rijden we met biggen naar het buitenland, maar zie je ons ook dagelijks beton lossen op de Nederlandse bouwplaatsen. Ook charteren wij met trailers van onze klanten. Wel zo flexibel. Neem nu contact op om uw transport op maat aan te vragen en persoonlijk te bespreken.

Multifunctioneel wagenpark

Onze vrachtwagens zijn zo gebouwd, dat ons wagenpark multifunctioneel inzetbaar is. Met als gevolg dat we niet alleen gespecialiseerd zijn in pluimveetransport, maar ook allerlei andere transporten verzorgen. Het eigen gewicht van de wagens is bijvoorbeeld een stuk lichter dan gemiddeld waardoor we meer lading binnen de wettelijke en Europese grenzen kunnen vervoeren.

Met Mantrans profiteert u van…

Ruim 40 jaar ervaring
Transportadvies op maat
Persoonlijke service
Proactieve chauffeurs
Diervriendelijk transport
Efficiency door innovatie

Klaar voor chartertransport?

Ook profiteren van een betrouwbare partner voor uw transport? Onze medewerkers en chauffeurs staan (en zitten) voor u klaar! Neem dus nu contact op en vraag een offerte aan.

Ontdek ook onze andere expertises

Kalkoentransport

Kalkoentransport

Meer info
Pluimvee laden

Pluimvee laden

Meer info
Pluimveetransport

Pluimveetransport

Meer info
Mestschuiven / Laden

Mestschuiven / Laden

Meer info