Contact

Ons bedrijf

Wij zijn Mantrans,

vooruitstrevend in efficiënt en diervriendelijk transport in Nederland en door heel Europa. Bij Mantrans profiteert u van transport op maat. Dit houdt in dat we meer leveren dan “gewoon” vervoer van A naar B. Onze medewerkers en chauffeurs ontzorgen u namelijk van A tot Z bij het vervoeren & laden van uw pluimvee, mest & charterritten. Én garanderen dat dit veilig, hygiënisch en efficient gebeurt. Transport waarbij het ontzorgen van opdrachtgevers hand-in-hand gaat met dierenwelzijn, dát is onze missie.

  • Familiebedrijf

  • Mensenwerk

  • Expertises

  • Duurzaamheid

    Als resultaat van onze toekomstbewuste visie zijn wij innovatief in duurzaam transport. Hierin streven we ernaar voor de wettelijke richtlijnen uit te blijven bewegen qua duurzame materialen en milieubewust materieel. Onze vrachtwagens hebben dan ook zuinigere en schonere motoren dan strikt verplicht. En door routes optimaal te plannen en op elkaar af te stemmen wordt de uitstoot zo minimaal mogelijk gehouden. Kortom: toekomstbestendig transport op maat.

    Kennismaken en samenwerken

    Geïnteresseerd in een betrouwbare partner voor het ontzorgen van uw transport? Onze medewerkers en chauffeurs staan (en zitten) voor u klaar. Neem nu contact op om kennis te maken met Mantrans in het algemeen of onze expertises in het bijzonder.