Contact

Over ons

Toonaangevend & normbepalend

Diervriendelijkheid staat voorop in ons pluimveetransport. En we lopen voorop als het gaat om hygiene-eisen. Alle door ons genomen maatregelen zorgen ervoor dat we 100% garant kunnen staan voor schoon en veilig transport van het pluimvee.

Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, ervaren en gekwalificeerd. Dit zorgt er voor dat hun kennis altijd up to date is. Zij willen graag meedenken met onze klanten en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Zij zorgen ervoor het transport goed verloopt.

 • Groot wagenpark

 • Diervriendelijk

 • Ons wagenpark

  Ons geavanceerde wagenpark bestaat uit 26 vrachtwagens, waarvan het grootste deel multifunctioneel in te zetten is. Daardoor zijn wij niet alleen gespecialiseerd in opfok-, kalkoenen- en (slacht-) pluimveetransport, maar verzorgen we ook mesttransport en stukgoedtransport.

  Met Mantrans kies je voor

  Een degelijke en betrouwbare zakenpartner
  Gespecialiseerd transport
  Adviezen op maat
  Ruim 25 jaar ervaring
  Efficiënt transport
  Uitstekende service

  Vooruitstrevend

  Toonaangevend. Normbepalend. Dat zijn reacties die wij regelmatig horen op onze dienstverlening. Met ruim 25 jaar ervaring durven wij dan ook te stellen dat onze vooruitstrevendheid werkt voor onze klanten! Onze proactieve houding als het gaat om investeren in ons geavanceerde wagenpark, ict en niet te vergeten onze medewerkers, werkt direct door naar onze klanten.

  Kennismaken en samenwerken

  Geïnteresseerd in een betrouwbare partner voor het ontzorgen van uw transport? Onze medewerkers en chauffeurs staan (en zitten) voor u klaar. Neem nu contact op om kennis te maken met Mantrans in het algemeen of onze expertises in het bijzonder.