Contact

Pluimvee laden

Pluimvee laden op maat

Waar pluimvee getransporteerd word, word ook pluimvee geladen. Al meer dan 10 jaar verzorgt Mantrans dit ook voor zijn klanten. Zowel voor vangploegen als voor boeren word er dagelijks geladen, Met verschillende knikladers worden dagelijks soorten pluimvee geladen. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met pluimvee laden & transporteren, hierdoor kan er altijd terplekke gekeken worden naar de beste manier van laden.

Voor alle soorten en maten containers heeft Mantrans palletvorken. De knikladers zijn uitgerust met blauwe lampen zodat het tijdens het laden donker kan blijven in de stal, speciale demping zorgt ervoor dat het pluimvee geen last heeft van het heen en weer rijden.

Reinigingen & Ontsmetten

Bij het laden van pluimvee op verschillende bedrijven komt de hygiëne erg nauw. Mantrans komt altijd met schoon materiaal om besmetting te voorkomen. Dankzij een eigen gecertificeerde reiniging & ontsmettingsplaats kan er indien gewenst een R&O formulier overhandigd worden.

Met Mantrans profiteert u van…

Ruim 40 jaar ervaring
Transportadvies op maat
Persoonlijke service
Proactieve chauffeurs
Diervriendelijk transport
Efficiency door innovatie

Pluimvee laden van A tot Z

Bij Mantrans profiteert u van meer dan pluimvee laden van A naar B. Onze medewerkers ontzorgen namelijk van A tot Z bij het transport van uw pluimvee én garanderen dat dit veilig, efficiënt en diervriendelijk gebeurt. De ervaren en gecertificeerde chauffeurs denken altijd proactief mee en streven naar een gestroomlijnd samenwerking.

Klaar voor pluimvee laden?

Ook profiteren van een betrouwbare partner voor het laden van uw pluimvee? Onze medewerkers en chauffeurs staan (en zitten) voor u klaar! Neem dus nu contact op en vraag een offerte aan.

Ontdek ook onze andere expertises

Kalkoentransport

Kalkoentransport

Meer info
Pluimveetransport

Pluimveetransport

Meer info
Chartertransport

Chartertransport

Meer info
Mestschuiven / Laden

Mestschuiven / Laden

Meer info