Contact

Kalkoentransport

Specialist in kalkoentransport

Als specialist in pluimveetransport verzorgen we (al sinds de oprichting van ons familiebedrijf) kalkoentransport op maat, zowel opfok als slachtkalkoenen. Op basis van die door de decennia opgebouwde kennis en ervaringen hebben wij speciale containers ontwikkeld waarbij de kalkoenen met behulp van loaders in de stal geladen, en dus niet opgejaagd hoeven, worden. Snel te laden, snel te reinigen. Ook zijn wij in staat om met de containers van klanten kalkoenen te vervoeren. Neem nu contact op om uw kalkoentransport in Nederland of door heel Europa te bespreken.

Kalkoenen comfortabel laden én vervoeren

Zowel het laden als het vervoeren wordt afgestemd op uw wensen en verzorgd met oog voor het welzijn van de kalkoenen. Zo hebben wij zelf containers ontwikkeld waarin niet alleen naar dierenwelzijn is gekeken maar ook laadgemak & makkelijk te reinigen. Vanzelfsprekend zijn onze ladingen voorzien van alle vergunningen en wettelijke eisen. Om het pluimvee gedurende de rit in optimaal comfort te mogen vervoeren.

Met Mantrans profiteert u van…

Ruim 40 jaar ervaring
Transportadvies op maat
Persoonlijke service
Proactieve chauffeurs
Diervriendelijk transport
Efficiency door innovatie

Ontzorgen van diervriendelijk transport

De ervaren en gecertificeerde chauffeurs denken altijd proactief mee en streven een gestroomlijnd vervoer na. Uiteraard volgt u met Track & Trace het transport van uw ladingen in onze wagens op de voet. Bij Mantrans profiteert u kortom van meer dan transport van A naar B. Onze medewerkers ontzorgen namelijk van A tot Z bij het transport van uw pluimvee én garanderen dat dit veilig, efficiënt en diervriendelijk gebeurt.

Klaar voor kalkoentransport?

Ook profiteren van een betrouwbare partner voor uw kalkoentransport? Onze medewerkers en chauffeurs staan (en zitten) voor u klaar! Neem dus nu contact op en vraag een offerte aan.

Ontdek ook onze andere expertises

Pluimveetransport

Pluimveetransport

Meer info
Pluimvee laden

Pluimvee laden

Meer info
Chartertransport

Chartertransport

Meer info
Mestschuiven / Laden

Mestschuiven / Laden

Meer info