Contact

Mestschuiven / laden

Efficiënt mestschuiven/ laden

Bij Mantrans verzorgen wij zowel het aanschuiven van de mest in uw stallen als het laden hiervan. Onze goedopgeleide en ervaren chauffeurs werken in no-time de mest uit uw stallen. Dit doen ze met onze zeer wendbare knikladers. Afhankelijk van uw stal komen wij met kleine/ grote of kiep/kantelbakken. Hierdoor zorgen we ervoor dat we altijd volgens planning kunnen werken en de schoonmaakploeg niet later hoeft te beginnen dan verwacht. Neem nu contact op om het mestschuiven/ laden op maat te bespreken.

Mest laden

Wilt u dat de mest in kiepers/ mestbakken of walkingfloors geladen word? Dat is voor Mantrans geen probleem. Dankzij uitschuivende masten en grote kiep/ kantelbakken is de mest in no-time geladen. Mantrans komt altijd met schoon materiaal op dam om eventuele besmetting te voorkomen.

Met Mantrans profiteert u van…

Ruim 40 jaar ervaring
Transportadvies op maat
Persoonlijke service
Proactieve chauffeurs
Diervriendelijk transport
Efficiency door innovatie

Alle soorten en maten knikladers

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij verschillende soorten en maten knikladers.

Zo hebben wij speciaal voor lage stallen hebben verlaagde knikladers met verschillende soorten mestbakken. Hierdoor kunnen we altijd snel werken zodat de schoonmaakploeg snel aan de slag kan gaan.

Klaar voor mestschuiven/ laden?

Ook profiteren van een betrouwbare partner voor uw mest te laden? Onze medewerkers en chauffeurs staan (en zitten) voor u klaar! Neem dus nu contact op en vraag een offerte aan.

Ontdek ook onze andere expertises

Pluimveetransport

Pluimveetransport

Meer info
Pluimvee laden

Pluimvee laden

Meer info
Chartertransport

Chartertransport

Meer info
Kalkoentransport

Kalkoentransport

Meer info