Kalkoenentransport

Pluimveetransport is de specialisatie van Mantrans BV. En kalkoenentransport verzorgen we  vanaf de oprichting van ons bedrijf, al ruim 25 jaar.

Containers

Wij verzorgen kalkoentransport in door onszelf ontwikkelde containers. Deze zijn zo gemaakt dat ze snel te laden en te reinigen zijn. De containers zijn met een loader af te nemen zodat ze in de stal geladen kunnen worden. Het pluimvee hoeft dus niet opgejaagd te worden.
 

Vrachtwagens

Wij vinden het een uitdaging te innoveren op het gebied van gewicht voor onze vrachtwagens. Onze vrachtwagens zijn op een speciale manier gebouwd. Het eigen gewicht van de wagens is veel lichter dan gebruikelijk. Daardoor kunnen we meer lading binnen de wettelijke grenzen vervoeren (overbelading). Aan veiligheid en comfort is vanzelfsprekend niet ingeleverd!
Dierenwelzijn staat bij Mantrans altijd voorop. Bij lange en korte ritten binnen Europa. Afgestemd op onze klanten en hun wensen. Vanzelfsprekend zijn onze ladingen voorzien van de juiste papieren en vergunningen. En onze auto's en chauffeurs zijn gekeurd voor lange afstandtransport.

 Met Mantrans BV kiest u voor

·         Ruim 25 jaar ervaring in pluimveetransport
·         Gespecialiseerd kalkoenentransport
·         Efficient transport
·         Diervriendelijk transport
·         Meer dan uitstekende hygiene
·         Geavanceerd transport

Meer weten? Neemt u dan contact met ons op!